Най-хубавата усмивка – на Кейт Мидълтън

Още по темата

КейтНе става въпрос просто за симпатия, а за експертна оценка. Хубавата усмивка на Кейт Мидълтън е оценена като номер 1 в света от компания за избелване на зъби. Според допитването херцогинята на Кеймбридж е събрала най-много гласове от допитване сред 2045 души.  От друга страна близката до кралското семейство Виктория Бекъм е определена като най-намусената знаменитост.

Проучването разкрива още, че хората имат най-малко поводи да се усмихват на 29 години. На тази възраст служебни и лични притеснения карат индивидите да „пускат“ усмивки едва по 12 пъти дневно. За сметка на това необезпокоените от грижи пенсионери се усмихват повече – обикновено по 16 пъти на ден.

Резултатите от допитването потвърждават, че мъжете са по-намусеният пол – при тях има четири пъти по-голяма вероятност, отколкото за дамите, да изкарат цял ден, без да се усмихнат. И макар да се скъпят на усмивки, представителите на силния пол не са имунизирани срещу тях – проучването показва, че усмихнатото изражение на жената ги впечатлява повече, отколкото тоалета й.

 

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар