Как да познаете, че ви обичат

Още по темата

сексСъмнение винаги има, докато не чуете заветните думи „Обичам те“. Как да познаете дали партньорът ви обича.

Казва го директно

Няма по-ясно нещо от това. Жените са способни да изразяват емоциите си много по-лесно от мъжете и при това – достатъчно ясно. Ако тя ви каже, че ви обича, няма какво да се чудите повече. Ако той го каже – нещата вървят към следваща стъпка – брак.

Приятелите ви го казват

Ако най-добрият приятел/ка на вашия партньор ви каже, че той/тя ви обича, работата е ясна. Хората споделят с приятели или просто отстрани по-лесно се вижда и чува, когато някой непрекъснато говори за вас.

Родителите му/й се отнасят добре с вас

Отношението на родителите е също един от знаците за сериозността на връзката ви. Ако те имат нещо против вас, тази връзка едва ли ще просъществува дълго. Ако са любезни, но дистанцирани, тогава нещата още не са много сигурни. Ако се държат топло с вас, това е индикация за това, че връзката ви върви успешно. А ако се държат повече от добре с вас, можете да сте сигурни, че са чули само хубави неща за вас. Което е повече от добра новина за вас.

Протечете в очите й

Това не е за всеки, но пък някои го могат. Ако лицето му/й светва, когато влезете в стаята или ако ви чака до по-късно, за да се приберете, най-вероятно е влюбен/а във вас.

Обажда ви се, за да чуе гласа ви

Без повод и по никое време ви звъни, за да чуе гласа ви. Или току-що сте били заедно и пак ви звъни, защото вече се чувства липсата ли.

Ако ви готви!

Известното клише гласи, че любовта на мъжа минава през стомаха. Ако тя се грижи за пълния ви стомах, това значи, че ви показва по нейния си начин, че ви обича. Ако пък той ви готви… Това е повече от „Обичам те“.

 

Етикети:, , ,

Остави коментар