Как да изберем куче според зодията си?

Още по темата

1) Овен – Енергичните и нетърпеливи овни ще се чувстват чудесно в компанията на Джак ръсел териера. Той е много активен, забавен и весел, но винаги изпълнен с достойнство – точно като представителите на знака Овен.

2) Телец – Кокер шпаньолът е идеален компаньон за ревнивия телец. Тази кучета се привързават към стопаните си, почти до прекаленост и не искат да ги делят с никого.

3) Близнаци – Хаотичните и непостоянни близнаци ще се допълват идеално с немирното чихуахуа. Тази порода също като собствениците си има доста променливи настоения. Случва се както са мирни и добри, изведнъж да се превърнат в истински лаещи зверове.

4)Рак – Независимият,а понякога дори вироглав далматинец, се препоръчва за упорития рак. Той идеално ще допълни своенравната природа на водния знак.

5) Лъв – Лъвовете като любителите на лукса и великолепието, ще се чустват чудестно с красивия и аристократичен сетер.

6) Везни – Уравновесените и спокойни везни ще са щастливи в компанията на дружелюбния мопс. Той, също като миролюбивите предствители на въздушния знак, е много чиствителен и мрази да му се крещи.

7) Дева – Разумната и интелигентна дева ще се чувства чудесно със спокойната немска овчарка. Тази порода ще допълни идеално интуитивната пририда на най-женския знак.

8) Скорпион – Добър компаньон за скорпиона е шар пейят. Това е единственият знак, който би могъл да се справи със своенравната порода, пък и колкото по-труден е проектът, толкова по-голяма е вероятността упоритият скорпион да се справи.

9) Стрелец – Общителният , добронамерен, свободолюбив стрелец се допълва идеално с всички породи ловни кучета. Енергичността на българското гончето е характерна, както за породата, така и за стопанина.

10) Козирог– Лоялните, силни и почитателни добермани са идеалната компания за козирога. Спокойната натура на кучето гарнирана с целеустремеността на собственика превръща тази двойка в един страхотен екип.

11) Водолей – Естествените и свободолюбиви водолеи ще са щастливи в компанията на лайката. Спокойствието и искреността са характерни както за кучето, така и за стопанина му.

12)Риби куче– Чувствителните и обичливи риби се допълват най-добре с лабрадора. Тези кучета са изключително дружелюбни, кротки и търпеливи, което ги прави идеалният партньор на рибите.

1 коментар

Остави коментар