Приятелката преди любимия или обратното?

Приятелката преди любимия или обратното?

Още по темата

За много жени съществува дилемата дали контактът с приятелки трябва да е с приоритет или винаги появата на любимия трябва да оставя останалото на заден план.

Всичко е въпрос на личен избор, но все пак има някои ситуации, в които трябва да се вземе решение. Например, приятелката ви е болна и няма кой да се погрижи за нея, а любимият държи да ви приготви романтична вечеря. Ясно е какво трябва да изберете. Въпросът е как да му представите нещата така, че да не го обидите. Мъж, който е решил да приготви вечеря, заслужава цялата ви любов. Затова трябва да оцените неговите усилия. Но приятелката ви ще изпита огорчение, ако я изоставите в тежък момент. Да, тежка дилема.

Все пак най-разумно е да построите нещата си така, че да имате време и за двамата. Ами не ходете точно в същия ден на фризьор. Отменете всички останали ангажименти. Погрижете се за болното момиче, с което сте заедно от детската градина, а вечерта бъдете с мъжа-мечта.

В ежедневието рядко има такива казуси. По-скоро е възможно да се натрупват ежедневни дреболии, които да карат едната страна да ревнува от другата.

Различните двойки имат различни правила и практики. Някои си уточняват ден, в който всеки се вижда със своите приятели. В това няма нищо лошо. Не е задължително да сте постоянно заедно, защото ще се задушите. Намирайте време и начин да се виждате и с други. От това отношенията между мъж и жена само могат да спечелят.

Етикети:,

Остави коментар