Спортът за Магда– начин на живот

Още по темата

Магда стратира кариерата си на певица през лятото на 2003 година. От тогава до ден днешен ежедневието й е изключително натоварено. Въпреки многото репетиции и нощните участия, тя не спира да се грижи за тялото и добрия си тонус. Всекидневните тренировки във фитнес залата в комбинация с кик бокса са ключа към перфектната фигура на певицата.
След тежка катострофа Магда остава на легло близо два месеца. Възстановяването й отнема доста време, но спортът помагат на красавицата от Бургас да преодолее шока от неприятната случка.
Освен фитнеса, Магда споделя, че има друга голяма страст-кик бокса. Макар, че тренира от скоро певицата споделя, че наистина се е запалила много по този спорт.
В момента красавицата записва две нови песни, които след броени дни ще излязат в ефира на телевизия Планета, но това това не я спира да посещава залата 6 пъти седмично. На празненсвото по случей „10 години на Магда на сцена“, певицата показа завидна фигура и перфектно тяло. Феновете на Магда останаха впечетлени от успеха на събитието.

Magdichka

Етикети:, , ,

Остави коментар