От какво се нуждаят наистина мъжете ?

От какво се нуждаят наистина мъжете ?

Още по темата

Отдавна отмина модата на „сапуненя тип“, чиято единствена козметика е одеколонът. Мъжът на XXI век има желание да направи нещо за кожата, за тялото си и съответно за своето его. На пазара обаче има стотици различни марки мъжки парфюми и козметични серии.  Изобилието предизвиква неувереност и нормалния въпрос: „Кое да купя?“ . Козметиката , от която наистина се нуждаят мъжете е следната:

Крем за лице. Вярно е че мъжката кожа е по-дебела от женската, но и тя се напуква от сапуна. Грижата за кожата на лицето не трябва да приключва с измиването. Използвайте универсален крем за лице – попива бързо и не е мазен.

Самобръсначка, пяна за бръснене и крем за след бръснене. Всекидневното бръснене е досадно, но е добро средство против отпускане на кожата и сбръчкване. Бръснейки се не отстранявате само брадата, но мъртвите люспици кожа. Пяната за бръснене е лесна за дозиране и помага на самобръсначката да се плъзга по-лесно по кожата, затова е важна част от мъжката козметика. Завършете бръсненето с одеколон или с крем за след бръснене.

Шампоан. Мъжете мият косата си всеки ден, за това особено подходящи са меките шампоани, които не дразнят кожата на главата.

Парфюм. Хубавият качествен мъжки парфюм е задължителен. Запомнете, когато ухаете добре, шансът момичето на съседната маса да ви обърне внимание се утроява.

Етикети:, , , ,
  • Категории:

Остави коментар