Анималистичните принтове са на мода

Анималистичните принтове са на мода

Още по темата

Мъжете са ловци. Дизайнерите добре разбират това и често обличат жените в анималистични принтове. Дори доста по-обраните марки си позволяват да налагат в дрехите си животински мотиви.

Най-класните френски дизайнери също използват такива принтове и детайли в модните си линии. Най-модерният дивеч остава африканският. Леопардовите и крокодилските шампи са изключително модерни тази зима.

Леопардовото е една идея по-подходящо за брюнетките, въпреки че има много блондинките, които доста успешно го съчетават. Стилистите съветват русите дами се носят тези принтове като аксесоар или акцент в облеклото-на чанти, шалове или ръкавици. Брюнетките могат да си позволят да сложат африканския принт дори като цял тоалет – рокля, блуза или панталон. Този шампа отива по-скоро на мургавите дами.

Трудно се намира балансът, така че хем да не изглеждаме прекалено ексцентрични, хем да сме модерни. За тази цел трябва да внимаваме  на какъв повод обличаме дрехите с анималистични принтове. Питонът като шампа е подходящ за летните дни, топли местенца и плажове. Екзотичният зелен принт е адекватен за екзотични местенца и е нелеп за градска среда.

 

Остави коментар