Какъв си според китайския зодиак?

Какъв си според китайския зодиак?

Още по темата

Плъх – Хората родени под знака на Плъха са оправни, интелигентни и жизнени. Те нямат проблеми да приложат всичките си идеи на практика. В желанието си да реализират проектите си налагат насила своето мнение на околните. Това са щедри, забавни личности, които са канени на всякакви партита и събирания. Подходяща половинка са родените под знака Маймуната.

Бик – Родените под знака на Бика обикновено са мълчаливи, търпеливи и упорити хора. Те са привърженици на дисциплината в дома и спазването на традициите. Домът на бика често прилича на казарма, но те правят всичко от любов към семейството. Идеалните партньори за брак са родените в годината на Петела, Змията и Маймуната.

Тигър –  Тигърът е лесно гневлив и буен рискувач, ненавиждащ рутината и консерватизма. Той  изгражда сам изключителната си съдба, пълна с възходи и падения. Тигърът е склонен на дълбоки размишления и силна любов. Подходящи партньори- Коня, Дракона и Маймуната.

Заек – Заекът е любимеца на компанията. Той е премерен във всяко отношение. Не е прекалено амбициозен и дори в нечии очи изглежда повърхностен. По природа е разумен и има дипломатически умения. Бързо можеш да разплачеш Заека, но и бързо му минава. Идеална партия за него са Козата , Кучето и Свинята.

Дракон – Родените под този знак са любимците на китайците. Те са доста амбициозни, доверчиви и често думите, които изричат изпреварват мисълта. Това е причината да нямат голям кръг от приятели около себе си, но тези които имат са истински. Драконите харесват необвързания начин на живот. Привличат ги родените в годината на Змията, Кучето и Тигъра.

Змия – Хората родени в годината на Змията са интуитивни, разсъдливи и ревниви. Понякога шестото им чувство граничи с ясновидство и това плаши хората. Азиатските страни съзират в образа на змията нейната мъдрост и прозорливост. Тя е приятна,суетна и с чувство за хумор. Добра комбинация е с Бика и Змията.

Кон – Според китайския зодиак това е най-красивата зодия. Родените под знака на Коня умеят да се обличат добре и околните го забелязват. Действат на своя глава без да слушат съвети. От тях стават добри финансисти, оратори и политици. Обичат да ходят на кино, театър, концерти и въобще навсякъде, където има много хора на едно място. Добра партия за конете са Овцата, Тигъра и Кучето.

Овца – Родените под знака на овцата са артистични натури влюбени в природата. Недостатъка на този зодиакален знак е, че представителите му са прекалено песимистични и недоволни . Много са разхвърляни, хаотични, затова не стават за ръководители. Тези хора мечтаят за спокоен живот, брак и семейство. Идеални партньори за тях са родените в годините на Заека, Глигана и Коня.

Маймуна – Представителите на този знак са духовите забавни личности с добре развито шесто чувство и много артистични умения. Често са в центъра на купона. Безкрайно суетни са. Имат умението да лъжат и заблуждават околните с усмивката си. Те са интелигентни и обичат да четат и да знаят повече от другите. Идеални партньори са Дракона,Плъха и Овцата.

Петел – Прекалената прямота на този знак, често им изиграва лоша шега. Недипломатични са и това е причината често да остават сами. Обичат да са харесвани и държат на външния си вид. Често се захващат със задачи, които са непосилни за тях и страдат от провала. Те са храбри бойци, които трябва да работят здраво, за да постигнат мечтите си. Особено подходящи партньори са Бивола, Дракона и Змията.

Куче – Представителите на този знак събират в себе си най-благородните човешки черти. Те са верни, честни, прями. Предано и винаги на щрек, Кучето подхожда сериозно към всяко начинание в живота. Мразят предателството и изневярата. В любовта са разумни идеалисти, винаги търсещи съвършения. Съчетават се идеално с родени в годината на Коня, Тигъра и Заека.

Свиня– Хората родени под този знак са добросърдечни, чувствителни и спокойни. На пръв поглед са лесно отстъпчиви, но зад кроткия си и добър на пръв поглед нрав се крият силна воля и власт. Често пъти остават разочаровани от приятелите си, за които са готови на всичко. Подходящ съюз е този с родени в годината на Заека.

 

 

 

 

Остави коментар