Внимавай какво обичаш

Внимавай какво обичаш

Още по темата

Има дрехи, които са прекалено претенциозни и трябва да сме много внимателни, когато ги обличаме. Понякога модните тенденции ни подвеждат и изглеждаме нелепи в очите на останалите. Затова съвета на стилистите е да избираме дрехи, които на първо място ни стоят добре, а след това да видим дали са отговарят на последените писъци на модата.

Тази зима много модерни са дългите до коляното пухени якета. Е, дами, такова яке може да си позволите само ако сте наистина слаба или ако го носите с пола, а под пухинката се вижда само чорапогащникът. Дългото яке не отива с високи ботуши. И двете по отделно са красиви и модерни, но в заедно изглеждат нелепо.

Не обличайте бельо с висока талия. Няма нищо по-грозно от това бельото да ти се подава над панталона. Нашият съвет е да носите боди вместо дълбоки гащи. Освен, че топли повече бодито е и много по-секси. Оставете килотите за баба си.

Стилистите съветват нисичките дами, да не носят ботите, които стигат до средата на прасеца. Знаем, че на ветрината тези боти изглеждат невероятно и плюс това са доста актуални тази зима, но скъпи миньончета това не са вашите обувки.

Етикети:, , ,

Остави коментар