Предложенията на гримьорите за пролетта на 2014-та

Предложенията на гримьорите за пролетта на 2014-та

Още по темата

Пролетта е вече при нас и е време да оставим на заден план студените нюанси. Това важи с пълна сила и за грима ни. Предложенията на гримьорите за тази пролет са толкова свежи и ярки, че първоначално може да ви се стори невъзможно да излезете така на улицата. И все пак, възползвайте се поне от онова, което смятате, че ще ви стои добре.

Оранжевото червило ще ви придаде екзотичен и закачлив вид. Не говорим непременно за ярко оранжево. Дамите с по-светла кожа например трябва да заложат на приглушените оранжеви тонове. Ако не сте съвсем сигурни отива ли ви, просто погледнете следващите предложения.

Розовите нюанси са на мода тази пролет. Цветовете на люляка, орхидеята и лавандулата са актуални както за червилото така и за грима. Съветът ни обаче е да се фокусирате върху продуктите за очи.

Златните тонове, освен че отиват на повечето жени, са и хит този сезон. Изборът е във ваши ръце – от прасковено до бронзово.

Синята очна линия ще е перфектна за дневния грим. Останалата част от макиажа обаче трябва да е съвсем ненатрапчива. Никакво оранжево червило тук! Трябва да отбележим, че модерна е и бялата очна линия. Ако е нанесена внимателно и без да се прекалява, тя ще внесе блясък в погледа ви. Внимавайте само да не добиете прекалено студен вид.

Естественият вид, без почти никакъв грим, е на почит през пролетта на 2014 година. Едно от най-големите предимства е, че избирайки да си сложите само молив за очи или руж, ще спестите и доста време от подготовката си за излизане.

Остави коментар