Какъв е той според зодията?

Какъв е той според зодията?

Още по темата

Овен – Представителите за този зодиакален знак са изключително силни и борбени натури. Ужасно много си падат по предизвикателствата, така че дами, ако искате да впечатлите Овена бъдете на недостъпни. Ако успеете да разпалите интереса му, ще видите колко романтичен може да бъде той всъщност.

Телец– Мил, внимателен и грижовен са трите качества, които най-добре описват мъжете родени под знака на телеца. Телците не се чувстват удобно в  шумни компании. Те са по-скоро домашари. Обичат да угаждат не само на себе си, но и на околните. Една домашно приготвена торта поднесена с широка усмивка, би очаровала чувствителните представители на този знак.

Близнаци – Мъжете родени под знака на близнака са много забавни личности. Те  водят с лекота всеки разговор и умеят да накарат околните да ги харесат. Винаги са в центъра на вниманието. Обичат различните гледни точки, така че, ако не си на едно мнение с Близнака, не се страхувай да му го кажеш. Изключителни оптимисти са и това е една от причините да имат толкова много приятели.

Рак– Почти няма жена, която поне веднъж в живота си да не попадала в примката на родените под знака на Рака. Мъжете Раци за изключително дяволите любовници. Те сякаш са създали изкуството на преластяването. Позитивни, усмихнати и забавни, Раците са душата на компанията. Имат много приятели, но обичат да прекарват свободното си време, лежейки пред телевизора.

Виж повече TУК

Остави коментар