Какъв е той според зодията?

Какъв е той според зодията?

Още по темата

Стрелец – Непретенциозни и забавни, стрелците винаги са центъра на вниманиетоОбичат далаверите, игричките и купоните. Изключително интелигентни са и можете да си говорите с тях на всякакви теми. Малките странности на хората ги привличат и съсредоточават вниманието им. Много похотливи са и трудно се решават на сериозна връзка, но веднъж намерят ли жената, са готови на всичко за нея.

Козирог – Козирозите са организирани, много дружелюбни и истински верни приятели. Правят всичко, за да постигнат целите си. Тези мъже определено притежават класа. Обичат скъпите неща, хубавите ресторанти и изисканите дами. Понякога са склони към песимизъм и меланхолия, но тези състояния отминават бързо. Не са доверчиви, вярват само вече провереното и доказаното.Умеят да владеят и управляват. Това е причината най-добрите шефове да са представители на този зодиакален знак.

Водолей – Родените под знака на водолея са мили, харизматични и скромни. Не се стремят към надмощие. Обичат приключенията, екскурзиите, пътуванията. Свободолюбиви са и мразят ограниченията. Не заповядвайте на Водолея, защото рискувате да ви отпише от иначе дългия списък от приятелите си. Не подражават на никого и не се интересуват какво мислят другите за тях. За тях е важно да се чувстват добре в кожата си.

Риби – Представителите на зодия Риби са интуитивни и безкрайно чувствителни. Трудно допускат някой до себе си, но влезеш ли веднъж в списъка им с приятели, ще съпреживеят с теб всяка емоция, която вълнува съзнанието ти. Обикновено са странни и трудни за разбиране. Най-големите им проблеми идват от факта, че не могат да отказват. Честни са и склони към компромиси.

 

 

 

 

 

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар