Подари на любимата жена цветови анализ

Подари на любимата жена цветови анализ

Още по темата

По-малко от две седмици остават до деня на жената 8 март, но ние сме готови с едно предложение за вашата половинка, с което със сигурност ще я изненадате. Запазете й час на място, където ще й направят цветови анализ (проверете в интернет).

Всяка жена интуитивно знае кои цветове й подхождат и кои не, но често губим усещане за собсвената си цветова природа, робувайки на модни стереотипи и чужди модели. А цветовете имат вълшебната сила да ни въздействат емоционално и да влияят на начина, по който другите ни възприемат. Косата, очите, тенът на лицето реагират на цветовете, които ни заобикалят в света. Някои цветове ни правят да изглеждаме привлекателни и уверени, а други имат тъкмо обратния ефект.

Анализът на цветове търси начин да постигне хармония между нашата естествена пигментация и цветовете, които идват отвън. Цветовият анализ обхваща избора на подходящи цветове не само за гардероба, но и за грима, аксесоарите, косата; дава препоръки как да използваме цветовете, които не са в нашия цветен профил. Цветовият анализ обаче не е догма – той предоставя цветовете, които ни подхождат, а от тях можем да изберем любимите.

Остави коментар