Как се обличат представителите на различните зодии

Как се обличат представителите на различните зодии

Още по темата

Овен

Представителите на зодия Oвен са уверени в себе си и знаят какво искат от живота. Tези, които работят в бизнес средите са изключително елегантни, премерени и винаги добре изглеждащи. Жената Овен обича силните, ярки цветове и винаги ще бъде облечена стилно и с вкус.

Телец

Телците са събрали в себе си упоритост и инат, колкото за всички зодиакални знаци. Жените, представители на тази зодия, са изключително запленени от своя успех и кариера. Можете да се досетите до какво ги е довело това- в гардероба им е пълно със строго официални дрехи. Те рядко носят ефирни рокли, избягват разкрепостените облекла. Стилни са, но това понякога ги кара да изглеждат консервативни в очите на другите.

Близнаци

Близнаците са екстравагантни почти колкото представителите на зодия Водолей. Те обичат както стилното облекло, така и ефирното. Близнаците имат свой собствен стил. Можете да ги видите във всякакви цветове, те „играят“ с материите, обувките, чантите и ги съчетават умело. Понякога е добре да се въздържат от експериментирането и да заложат на официалното облекло.

Рак

Представителите на зодия Рак са много чувствителни. Именно затова жените трябва да заложат на нежните цветове. Те понякога прибягват до крайности – носят твърде неподходящи за фигурата си дрехи-сякаш се опитват да се скрият от света. Не правете това ! Оставете панталоните и убитите цветове , покажете женствеността си и внимавайте с избора на бижута. Не е нужно да слагате всички, които имате – заложете на семплото и нежното, което ще разкрие вашата чувствителност.

Още по темата

Остави коментар