Приготви се за лятото

Приготви се за лятото

Още по темата

Времето се стопли, слънцето пекна, софийските паркове се напълниха с деца, влюбени и кучета, а  почивката стана неизменна част от мислите ни. Ето няколко простички неща, които ще направят настроението ни още по-слънчево:

Атрактивно бижу – Лятото е времето на красивите бижута. Извадите атрактивната гривна с розови мидички и обиците с шарени камъчета. Комбинация от метал, камъни, кожа и текстил е най-добрият избор, ако искаш да се заредиш с лятно настроение.

Цветни дрехи – Зимата мина и можете спокойно да изчистите гардероба си от сивите нюанси. Кажете сбогом на черното и заредете рафчетата с ярки цветове. Лимонено жълто,небесно синьо и ярко червено са само част от нюансите, които ще са хитови това лято.

Високи токчета – С топенето на леда, се топят и възможностите да се оправдаем, защо не слагаме високите обувки. Мили дами, лятото дойде и ако високите тънки токчета не ви се нрават, платформите са чудесен заместител. Освен, че са удобни, те са и изключително модерни. За да се отличите, изберете модел от нестандартен материал.

 

Етикети:, , ,

Остави коментар