Влюбените зодии

Влюбените зодии

Още по темата

Овен в любовта – Овните са силни и независими. Те са винаги страстни, понякога дори груби. Представителите на зодия Овен нямат нищо против да останат сами известно време, тъй като са свикнали да разчитат много и почти винаги само на себе си. Ако искате да се докоснете до тях, ще трябва да се постараете да влезе в света им.

Лъв в любовта – Хората, родени под знака на зодия Лъв искат да получават специално внимание и най-вече уважение. Те се влюбват непринудено и обичат половинките си с цялото си сърце. Затова Лъвовете често попадат под влиянието на своите избранници. Представителите на тази зодия слушат повече чувствата си, отколкото разума.

Стрелец в любовта – Когато са влюбени Стрелците припадат от любов. Те са напълно погълнати от своите половинки или по-скоро от чувтсвото, което кара всичките им клетки да се чувстват живи. Те не крият чувствата си, напротив, показват пред целия свят своята половинка и това ги кара да се чувстват прекрасно. Представителите на тази зодия често не мислят за утрешния ден, впускайки се в различни приключения.

Телец в любовта – Представителите на зодия Телец оглавяват класацията за най – големи инати. Обичат да вършат всичко сами и няма да допуснат вие да взимате решенията. Телецът търси стабилна и сигурна връзка, изградена най-вече на доверие. Той обича изненадите и ценят високо красивите моменти.

 

Вижте какви са останалите зодии в любовта 

Етикети:, , ,

Остави коментар