Какво говори цветът на очите за характера на човека

Какво говори цветът на очите за характера на човека

Още по темата

Казват, че очите са отражение на душата. Ето какво показва цветът на очите за характера на човека :

Кафяви очи

Хората с кафяви очи са изключително самокритични. Притежават силна памет и присъствие на духа. Склонни на саможертва, но са претенциозни. Завладяват околните с чувството си за хумор. Характерен за тях е безупречният им стил.

Пъстри очи

Тези хора са ценители на уюта и духовното равновесие. Чувствени, страстни и инициативни, те с лекота постигат целите си. Общителни са и обичат да помагат на околните, с каквото могат.

Зелени очи

Хора с наистина богато въображение. Зеленооките се раздават до край за приятелите си, но трудно прощават на предателите. Хора на действието. В личен план за изключително страстни, но често ревниви.

Сиви очи

Целеустремени и смели, те винаги получават това, което искат, понякога с цената на всичко. Решават проблемите бързо и реагират адекватно на изненадите. Склонни да жертват любовта за сметка на кариерата.

Сини очи

Аристократи по душа, тези хора са доста егоистични и амбициозни. Техните най-добри качества са честността и откровеността. При опасност синеоките вземат бързи и верни решения. Хората с подобни очи трудно попадат под чуждо влияние.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар