Топ 3 прически подходящи за лятото

Топ 3 прически подходящи за лятото

Още по темата

Най-красивото бижу за една дама е нейната прическа, това е доказано от експертите твърдение и потвърдено от силния пол. Но за съжаление поддръжката на косата не е лесна задача и не се изчерпва само до ходенето редовно на фризьор. Истинско затруднение изпитват дамите с дълга коса през лятото. Освен че тежи, тя и запарява. Резултата е кофти прическа и пържещо се в „собствен сос“ тяло. Ето нашите предложения за топ 3 прически подходящи за летния сезон:

Кок – Идеалното решение за лятото.Косата е повдигната високо, събрана и подчертава шията. Комбинирайте с красиво колие за максимален ефект.

Опашка – Вържете косата си на конска опашка и овъртете кичур коса около ластика. Така ще получите прическа подходяща както за офиса, така и за някое вечерно парти. Освен това и косата ще е достатъчно далече от шията ви и няма да запарява.
Плитка – Плитките са особено модерни през лято 2014, твърдят модните експерти. Рибена кост, обикновена плитка или модерната двойна плитка…без значение сплетената коса е особено актуална през топлите месеци.

Етикети:, , ,

Остави коментар