На почивка със стил

На почивка със стил

Още по темата

Лятото е време за отпуск и почивка. Всеизвестно е, че всяка дама започва подготовката си за летния сезон още от пролетта. Диети, ходене по магазините за нов бански, стоене часове във фитнеса – това са само част от приготовленията.

Модерната жена обаче не изневерява на стила си дори, когато е на път. Ето няколко съвета как може да съчетаете красотата си с хитрини за повече удобство:

Вземи таблет със себе си. Вместо да носите няколко книги в куфара си, вземете компактен и удобен таблет. Модерната дама е в крак с новите технологиите.

Купи си чанта–портмоне. Освен, че са особено актуални през този сезон, чантите-портмонета са изключително удобни. Можете на едно място да поберете всичко важно – телефон, пари, документи и ключове.

Не забравяй ластика за коса.  По време на лятната почивка косата ни рядко може да бъде перфектна. Причините са всеизвестни– солената вода, пясъка, морския бриз, влажния въздух, които съсипват дори прическа правена с часове. Така,че винаги носете със себе си обикновено ластиче за коса, за да покриете несъвършенствата.

Остави коментар