Пребори се с негативната енергия в дома си

Пребори се с негативната енергия в дома си

Още по темата

Всеки от нас е попадал в дом, в които се чувства изключително приятно и удобно. Обратната ситуация също се среща често. Има на места, в които енергията е толкова недружелюбно натоварваща, че се стараем да си тръгнем възможно най-бързо, без разбира се да обидим собственика. Истински лош вариант е обаче, ако второто място се окаже вашият дом.

Ето няколко простички начина да направим дома си едно уютно и приятно място:

– Насадете цветя. Те пречистват въздуха и го зареждат с положителна енергия.

– Поканете приятелите си на гости. Важно за един дом е в него да влизат хора, които носят добри емоции в себе си. Ако у вас идват само касиера на входа, нищо чудно, че „свещичката ви пуши“

– Сложете картини по стените. Големите светни картини са най-добрият източник на положителна енергия. Заедно с малкото килимче в хола ще направят дома ви най-уютното място.

Как да проверим дали „нашата крепост е убежище на негативна енергия?

Просто е запалете една свещичка купена от близката църква. Обиколете дома си. Ако пламъкът е неспокоен, трепти и пуши, това означава че аурата в дома ви е негативна.

Другият вариант е да наблюдавате домашните си любимци. Ако кучето ви крачи нервно из апартамента, значи нещо не е наред с енергията в жилището ви. Животните са като попивателна кърпа за лоши емоции.

 

 

Остави коментар