Защо сексът струва пари?

Защо сексът струва пари?

Още по темата

Всеки втори мъж си признава, че се е възползвал от услугите на платените жрици на любовта поне веднъж в живота си. Дебатът за това дали е правилно или неправилно да се плаща за секс е нестихващ и все така незавършен. Какво мотивира мъжете да плащат на жени, които да спят с тях?

Ето някои от причините, които са установени след кратка анкета със случайни мъже, посещавали храмовете на любовта:
Интересното е, че голяма част от анкетираните мъже казват, че не си плащат само, за да преспят с тази жена. Те просто имат нужда от компания, от някой, който да ги изслуша и да им се усмихне, без да ги натоварва. По-голяма част от тях са прекалено заети да ходят на работа и да градят кариера, за да могат да намерят нужното време да ходят по срещи и по барове, където да срещат и да опознават различни жени.

Други пък смятат, че така и така, за да получат секс, ще трябва да дадат известна сума пари – дали ще ги дадът на порции за ресторанти, цветя и дребни подаръци, или накуп за крайния продукт е все едно. Така поне си сигурен в това, което ще получиш.

Мартин, на 38, казва, че докато жените, с които излиза имат някакви задръжки и изисквания, както и нужда от време, за да се отпуснат в сексуалните отношение, платените момичета винаги са готови да направят, каквото поискаш и както го поискаш. Понякога дори оставаш силно изненадан.

Симеон казва, че по принцип е доста срамежлив и му е трудно да сваля жени, просто забравя ума и дума. Затова доста често си плаща за ласки. Споделя, че там жените са по-толерантни, държат се много мило с теб и се усмихват, каквото и да кажеш. Там той намира комфорт и успокоение след някой натоварен ден.

Робърт плаща, за да удовлеворява фантазиите си. Просто понякога му хрумват по-различни неща, които би се свенил да сподели с някоя жена, която познава от скоро.

Ето го и Сашо, който е женен от 7 години и казва, че сексът вече е почти мираж. Затова той не вижда нищо лошо да си го потърси в публичен дом. Дори не смята това за изневяра, защото избягва всякакви разговори и се стреми да не попада на една и съща жена.

Но…”Разни хора, разни идеали!”

 

 

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар