По позата в леглото ще ги познаете

По позата в леглото ще ги познаете

Още по темата

Всеки има предпочитана и удобна поза, в която спи. Тя разкрива много повече от това просто на коя страна ни е удобно да си легнем. Позата, в която предпочитаме да заспиваме разкрива страховете, желанията ни, черти от нашия характер. Така че, ако искате да опознаете човека, до когото си лягате, обърнете внимание на това как спи.

Поза „зародиш“ – свити в коленете крака, близо до тялото, както и прибрани към тялото ръце. Тази поза на тялото издава интровертност , нужда от защита и подкрепа. Такива хора обикновено са силно чувствителни и имат нужда от силни личности до себе си, които да ги закрилят и да ги подкрепят в трудни моменти.

Поза „Х“ – по корем, с разтворени крака и ръце над главата. Тези хора рядко закъсняват и много държат на точността, както на своята, така и на тази на другите. Те са динамични и отговорни, както и самоуверени, но лесно се отегчават. Затова постоянно търсят разнообразието.

По гръб – тази поза обикновено е за хора, които приемат предизвикателствата на живота и се справят с тях успешно. Те са борбени, целеустремени и здраво стъпили на земята. Не се влияят от мнението на другите и често са лидери в компанията.

Настрани – хората, които спят обърнати на една страна, често са нерешителни и неуверени. Те се впускат емоционално в различчни начинания и посоки, но бързо се разубеждават след това и се питат дали са постъпили правилно. Перфекционисти са, но изпитват трудности да синхронизират емоциите и разума си.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар