Нещата, които той иска да знаеш

Нещата, които той иска да знаеш

Още по темата

Мъжете и жените са доста различни. Както той не предполага, че разхвърляните из целия апартамент чорапи, могат да те доведат до нервна криза, така най-вероятно и ти не можеш да предположиш какви са нещата, които той не понася. Ето какво той не ти казва, но си мисли:

Имай си собствена територия и интереси.  Не позволявай мъжът, с когото си да се превърне в център на твоя свят. Това е почти сигурна гаранция, че той ще изгуби интерес, защото ще знае, че когато и да ти звънне и да те потърси, ти ще дойдеш. Помни, че той се е влюбил в момиче със свои собствени интереси, цели и характер, а не в някой, който да зависи изцяло от неговото настроение и поведение. Мъжете харесват уверени жени, които имат ясна визия за целите и живота си и могат да изкажат и отстояват мнението си, а не такива, които просто повтарят техните думи и следват техния път.

Не прекалявай с напитките на среща.  Максимата „Пияна жена – весел креват“ важи до един момент. Не е лошо да се отпуснеш с чаша вино или две на вечеря, но да се напиеш и да се държиш лигаво и досадно, би оставило траен и лош спомен у всеки мъж.

Дай му време. Някои мъже се плашат от обвързване, затова предпочитат нещата да се случват постепенно и естествено. Ако ти постоянно намекваш още от самото начало, че искаш сериозно обвързване и правиш големи планове, твърде вероятно е той да се запита дали го искаш с него, тъй като го познаваш отскоро, или просто имаш такъв план и в случая той е човека, който е срещу теб. Дай му малко време да се опознаете и ако си паснете, нещата ще станат сериозни, без дори да се налага да го обсъждате.

Не му звъни постоянно. Ако го заливаш със смс – и, обаждания и съобщения, той няма да има повод да си мръдне пръста и няма как да почувства липсата ти, тъй като ти постоянно си около него, та макар и индиректно. Остави му пространство, за да се запита как си, какво правиш, къде си и да ти се обади.

Мъжете не са еднакви. Не си позволявай да си вадиш изводи на база предишни твои връзки и комуникации с отсрещния пол. Никой не обича да бъде сравняван с друг, особено бивш. Както и всеки е индивидуланост и има различни виждания за живота.

 

 

 

Етикети:, , ,

Остави коментар