Мъжете говорят: 13-те стъпки преди срещата

Още по темата

Не само ние, мили дами, си имаме ритуали, които извършваме преди среща. Какво ли прави кавалерът ви, докато вие яростно преровяте гардероба вече 10 – ти път за най-подходящия и сладурски тоалет?

1. Имам цялото време на света преди срещата. Цели 2 часа! Със сигурност ще мога да изиграя поне още 3 рунда на новата компютърна игра. Тази вечер ще е страхотна и аз ще съм страхотен. Само не се паникьосвай. Няма за какво да се притеснявам, нали? Много ясно, че няма, добре съм!

2. Все още имам… час и половина да се приготвя. Това е достатъчно време, нали? Време за още видео игри. Все пак, не искам да се приготвя прекалено рано и да седя и да чакам да стане време да тръгна. Ще се помотая още мъничко.

3. Имам само час да се приготвя! Трябва да се поразбързам.

4. Разбира се, няма чисти ризи. Може би мога да скалъпя нещо от тези пердета, като готин шал или по-скоро пъшкул. Стига, по-сериозно! Добре де, нека е шал.

5. Колко време отнема прането? Коя риза да облека? Ще изпера само тази, за да стане по-бързо. Тази ми изглежда добре. Дали да питам съквартиранта дали изглежда добре? Не, може би не.

6. По-добре да изпера и една резервна. Винаги е добре да имаш втора риза. Наситено синя с готини копчета, ти си. (Всеки мъж има поне една синя риза)

7. Сега е време да се изкъпя. Полагам усилия все едно се опитвам да заличава улики от местопрестъпление.

8. Как да се обръсна, така че да не приличам на момченце, навлизащо в пубертета, но не и на горила. Ще мина оттук, оттам… ще се пробвам с визия тип „Леонид от Спарта“.

9. Боже, изглеждам готино! Как ли изглеждат коремните ми мускули на загасени лампи? Най-важното е на загасени лампи.

10. Нищо не може да пребори този щръкнал кичур (слага един тон гел) . Прекалено много гел (измива косата отново). Сега да сложим малко гел тук. Не може ли да си взема перука от някъде? Искат ли някакви документи, за да си купиш перука от истинска човешка коса?

11. Дали да не си обръсна главата? Би била доста дръзка постъпка, но няма връщане назад, ако не изглеждам готин.

12. Кои са най-готините ми боксерки? Ако ми падне възможността да си сваля панталоните, трябва да съм с боксерки, които да фокусират на точното място. Кой цвят не вталява?

13. Какво да правя още 10 минути? Няма да мърдам. Не искам да рискувам да се изпотя в току – що изпраната риза. По-добре да скоча в някое блато, отколкото да ида потен в ресторанта. Но пък може да кажа на мацката, че се е наложило да спасявам някое бебе в количка, спускащо се по някой хълм и така съм се изпотил… Да, това е плана. А! Време е за тръгване.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар