Може ли да бъдете приятели с бившето си гадже?

Може ли да бъдете приятели с бившето си гадже?

Още по темата

Може ли да бъдете приятели с бившето си гадже? Това е сложен въпрос. Обикновено след раздялата е трудно двама души да запазят приятелските си взаимоотношения. Ако решението за край на връзката е взето по взаимно съгласие, то това е единственият възможен вариант да си останете приятели. Още повече ако връзката ви е била по-дълга, то вие си имате доверие.

По-трудно е, обаче, когато единият от двама ви е взел решението да скъсате. В този случай винаги има някакви надежда и очаквания. Казват, че „Старата любов ръжда не хваща“, затова трябва да сте много внимателни при контактуване с бившата ви половинка. Не забравяйте, че човекът от срещуположния пол може да е още влюбен във вас. Ако искате да имате приятел в лицето на бившия, тогава спазвайте следните съвети:

Не говорете за новото си гадже. Това е най-голямата грешка, която може да допуснете, защото рискувате да го загубите завинаги.

Не споделяйте прекалено лична информация. Избягвайте да бъдете толкова изчерпателни за прекалено интимни факти от вашия живот.

Не се връщайте назад в миналото. Няма нужда да припомняте истории за първата ви среща, вече сте оставили всичко зад гърба си, затова мислете за бъдещето.

 

Остави коментар