Топ тенденции на есента

Топ тенденции на есента

Още по темата

Есента приближава все повече и с нея идват и дългите ръкави, затворените обувки и като цяло покриване на всички телесни части.

Сега, когато се обличаме без да имаме за цел максимална проветривост, ни предстои да вземем важно решение : Каква е основната цел на нашата визия? Какво точно разкриваме със стратегическа цел вместо температурна необходимост?

Да облечем шията – най-естественото място за аксесоари. Независимо дали ще са скъпоценни камъни, перли, верижка или няколко в основата на шията, това са запазените стилови акценти на доайените в областта. Помислете за елегантността на Грейс Кели и целесъобразния блясък на Хилари Клинтън.

collar_ralph

collar_lauren

 

 

 

 

 

 

По-младите и по-дръзките като Риана и Фрея Беха Ериксен избират перманентни украшения. Татуираните тънки изваяни надписи красят Дорийските им шии.

В никакъв случай не бива да се чувствате ограничени в избора между диаманти или мастило. В есенните колекции на модните гурута има безброй предложения да подчертаете и да се фокусирате в областта около врата.

Голяма част от летния стил е, за да подчертаем формата на тялото, разбира се, но когато настъпва студения фронт единствената плът, която е на показ е деколтето.

alexander_wang

Например колекцията на Céline  – където въглено-черните палта се издигат към оксфордско поло в светъл или телесен цвят.

При Алекзандър Уанг, където шалче с щампа се носи под формата на яка тип Кембридж с копчета и кожени елементи. В последната модна линия на Ралф Лорън се забелязва тенденцита на широки яки обсипани с камъни и мъниста, които са подходящи за риза и дори деколте на вечерен тоалет. Моделите заблестяват с ефект, прикриващ голотата, видимо сдържан и делови.

ralph_lauren

Дори когато се притесняваме от несъвършенства във фигурата тук и там, по този начин акцента попада върху лицето и човека под дрехите.

Снимки : www.vogue.com

Остави коментар