Да останем слаби и през зимния сезон

Още по темата

Когато лятото приключи и усетим в косите си студения есенен вятър, тотално забравяме за диетата, която спазвахме за плажа. Според скорошно проучване септември бързо ще измести декември от челната позиция за месец на угояването. Доказано е, че през коледния месец жените качват средно около 1.8 кг.

Есента е най-неблагоприятният сезон за хранителен режим, защото в студените и къси дни е много вероятно да се сгушим на дивана и там да си изядем вечерята. Следколедните дни пък са смятани за най-тежки за диети, но е факт колко много жени започват новата година с обещание за по-добра фигура.

Най-добрият месец за сваляне на килограми е юни, тъй като дамите се амбицират, недоволни от тялото си, и се подлагат на жестоки диети, за да се появят със самочувствие на плажа.

Събота е най-тежкият ден от седмицата- мнозина жени твърдят, че тогава поглъщат най-много калории. На второ място се подрежда неделя, следвана от петък. Според изследователи понеделник пък е най-добрият ден за спазване на режим, защото дамите са депресирани от връщането си на работа, а и се чувстват гузно, заради погълнатите калории през почивните дни.

Етикети:, , ,

Остави коментар