Шалът – едно уютно място през зимата

Шалът – едно уютно място през зимата

Още по темата

Идва сезонът на зимата и всеки търси местенце, където да се стопли. Някои имат възможност да си останат у дома с одеяло, топъл чай и котка в краката, но по-активните градски хора трябва да се справят със задачи и работа извън вкъщи. Как да се скрием от студа, когато сме навън – топло яке, но достатъчно ли е това?

Пухкав, красив, модерен, топъл – всичко това е той, негово величество шалът! Тенденцията за носенето на големите, цветни шалове е особено забележима последните 2-3 зими. Все повече дами оценяват шала като необходимост в гардероба си. Естествено ако имаме само един шал е трудно да успеем да го комбинираме с всичките си дрехи. Шаловете, които носим върху горната дреха могат да са обемисти и ярки, когато якето ни е в тъмен цвят и съответно по-тъмни, ако е светла. Ако дрескодът ни е костюм или друга офисна дреха е за предпочитане да изберем по-фин шал без много цветове, който да подчертае сакото или ризата.

Ако все пак имате любим шал, който подхожда на всяка ваша дреха, значи сте късметлийки! Пазете го, за да ви запази още повече той от студената, бяла зима!

А ето и няколко интересни комбинации и стайлинг с шалове:

1111large222 11111large
l111111arge
large2222

 

 

Остави коментар