Бебешки продукти за свежа и мека кожа

Бебешки продукти за свежа и мека кожа

Още по темата

За да имате наистина мека и свежа кожа, специалистите съветват използването на бебешки продукти. Причината е проста. Козметиката предназначена за най-малките минава през постоянни тестове, за да не се възпали деликатната детска кожа. Почти невъзможно е да получите алергия от тези препарати. Това е причината те да са и особено подходящи за хора с проблемна кожа. Предлагаме ви няколко продукта, за бебешки мека кожа, които можете да намерите във всеки магазин.

Бебешко олио. Сменете лосиона си за почистване на грим с бебешко олио. То прави кожата ви еластична и предпазва от появата на досадните бръчки около клепачите. Използвайки бебешко олио, вие получавате два продукта вместо един – околоочен крем и тоалетно мляко.

Бебешки сапун. За разлика от ароматизираните сапуни за възрастни, сапуните за малчугани имат нежно действие и може да бъдат употребявани дори върху много чувствителна кожа. Ароматът им е изключително деликатен и приятен.

Бебешки мокри кърпички. Освен, че не дразнят дупето на бебето, те са подходящи за кожата на възрастните. Оказват се много удобни, когато искаме бързо да изчистим вечерния си тежък грим. Не съдържат спирт, не изсушават кожата и не щипят окото.

Етикети:, , , ,

Остави коментар