Какво най-много обичат мъжете?

Какво най-много обичат мъжете?

Още по темата

Мъжете обичат да се чувстват като герои.

Мъжете приличат на малки котета, мечтаещи да бъдат големи и силни лъвове. Те не искат само внимание, те държат да бъдат важна и специална част от живота ви. Замисляли ли сте се защо малките момченца обичат Батман и Спермен, защото са герои. Ами дами, дайте възможност на мъжете си да се почувстват като ваши защитници. Оставете ги те да бъдат силния пол.

Мъжете обичат домашно приготвена храна.

„Любовта на мъжа минава през стомаха“, казват възрастните хора. Ами може би са прави. Истината е, обаче, че в днешно време жената има малко повече задължения от това да бъде домакиня и детегледачка. Това е причината времето за готвене никога да не стига. Тъжното е, че мъжа си е мъж. Той не тормози мисълта си с идеята прехода от патриархален към либерален модел на съществуване. Гладен ли е трябва да яде, а домашно приготвената храна е чудесен вариант.

Спорта

Колкото и да не ни се иска да го признаем, спорта определено се отдава повече на силния пол. Мъжете обичат спорта. Той ги мотивира за работа и успокоява напрегнато им ежедневие. Така, че дами не се сърдете, ако някои път предпочетат фитнеса пред ходене по магазините.

Да пият бира с приятели

Както ние обичаме да се срещаме с приятелки и да поклюкарстваме, така и мъжете обичат да гледат някои футболен мач на по бира. В мъжка компания момчетата могат да махнат всичките си бариери без да се преитесняват дали някой ще им направи забележка, че са излезли по анцунг, изпсували са съдията или са изяли изпуснатото парченце чипс от земята.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар