2 в 1 – танцувай и отслабвай

2 в 1 – танцувай и отслабвай

Още по темата

Предстоят коледни партита и забавленията, които обикновено се свързват както с нов тоалет, така и с много танци. Подгответе се за тях като тренирате вкъщи и репетирате стъпките. Ето и най-актуалните и топящи калории танци, които освен че ще ви освободят от излишните килограми, ще подобрят настроението и самочувствието ви.

„The Jungle Body“
Това е супер съчетание между клиповете на Бионсе и тренировките по зумба. Обединява движенията на модерните танци, хип-хоп, бокс, пилатес, диско от 70-те години и латино танците. И най-хубавото – една тренировка топи минимум 600 килокалории.

„Belly Dance“
Хипнотизиращите движения на Шакира ще ви донесат корем за милиони. Винаги първата асоциация за този тип танци се свързва с ориенталските ритми и кючеците. Но малко от нас знаят, че всъщност този тип движения са вид египетски фолклорен танц. Той е полезен за стойката, тонизира коремните мускули и повишава координацията. 1 час танци гори между 250 и 300 килокалории.

„Bollywood“
Този тип танци е вдъхновен от Индия. Изпълняването на тези движения носи радост. Те са комбинация между индийски танци, хип-хоп и модерни ритми. Най-интересното е, че една тренировка продължава 4 часа.

„Бурлеска“
Наскоро бурлеската придоби нов бляскав живот. Дързък и бляскав танц със сладострастни движения. Но за да е наистина зашеметяващ трябва да се сдобиете с боа и перо. Освен шоуто, танцът преобразява тялото до неузнаваемост.

„Латино“
В синоним на латино танците определено се превърна Дженифър Лопес. Ритъмът неусетно ще ни завладее по всяко време. Ако все пак нямаш подходящ партньор, опитай със зумба. Тя комбинира движенията на самбата, салсата, меренгето и малко хип-хоп.

Остави коментар