За Великден в Гърция

Още по темата

Да отидеш в Гърция за Великден е невероятно изживяване. По редица исторически, идеологически и други причини нашите празненства по случай Възкресение Христово не могат да се сравнят с тези в южната ни съседка. И да останеш там след Великден си струва, защото при гърците празниците продължават 40 дни – до Възнесение Господне (Спасовден). Град Уранополи е врата към монашеската република Света гора и се намира на първия ръкав на полуостров Халкидики – Атон. От тук се получават визи за Света гора. Населението на Уранополи е около 700 души, но тук има всичко, за да изкарате неповторима почивка не само по Великден – море, риболов, плажове, спокойствие.

По празниците има специални оферти – пакет услуги за двама с хотел 3 звезди, две нощувки и ресторант със закуска, вечеря и обяд с жива музика за 222 евро.

В ресторант „Зорбас”, чийто собственик е българин, 65 eвро на човек струват вечерята на 14.04. и обяда на 15.04. с жива музика. Ако платите до 15 март, цената е 52 евро, до 25 март – 55 евро, а до 5 април – 59 евро. Само до края на февруари цената беше 48 евро, така че побързайте.

Менюто вижте на рекламата, но истината е по-хубава от написаното. За контакти: office@zorbasrestaurant.com и office@zorbastravel.gr

1 коментар

Остави коментар