Как влияе кръвната група при различните зодии

Как влияе кръвната група при различните зодии

Още по темата

Жените с нулева кръвна група се различават по настроение и емоции при отделните зодии.
Овен – изключително бурни и импулсивни. Няма опитомяване. Решат ли, нищо не може да ги спре. Дори от провалите не се страхуват. Щом се е случило, е трябвало да се случи. В любовта са много страстни, но адски ревниви.
Телец – много решителни и постоянни. Следват своите цели, но по-важното е, че тези цели са винаги адекватни. Държат много на верността в една връзка, така че не се страхувайте, че ще ви изневерят. Но в никакъв случай не трябва да се дава повод за ревност. Ще стане страшно!
Близнаци – изобретателни са и много мобилни – нищо не правят … или по 10 неща едновременно. Тяхната сила е красноречието и умението винаги да изглеждат добре и стилни.
Рак – това са загрижени и чувствителни дами, които не могат да таят емоциите в себе си. Когато нещо ги обиди или не се чувстват добре, не издържат нито един момент и го казват. Готови са да защитават интересите на своите близки докрай. Това, което може да ги срине психически, е изневярата.
Лъв – жени със страст, на които не може да се устои. Обикновено вземат и високи позиции в обществото. Изключително суетни и с високи изисквания към всеки в обкръжението. Твърди в убежденията си, не се дават лесно нито на мъжете в любовта, нито на конкурентите в професията.
Дева – когато са с кръвна група О, Дева са енергични, отговорни, супер точни момичета, на които може да разчитате за всичко. В своите връзки са отговорни и постоянни.
Везни – приятелски настроени, елегантни и много харесвани от противоположния пол. Знаят как да се държат в обществото и добротата за тях е много важна. Мечтаят за прекрасен живот и истинската любов. Грубостта и арогантността ги отвращават до дъното на душата!
Скорпион – това са жените, за които няма пречки към желаните цели. Събарят със замах всички стени и всеки, който се опита да ги спре. Изобщо не се страхуват от падане, защото знаят, че ще станат. Не им пука за мнението на другите! Обичат страстно.
Стрелец – жена на място! С много власт в своята област, обикновено е много успешна в бизнеса. И колегите, и конкурентите имат страхопочитание към нея. В любовта не искат бурни романси, а човек, на когото може да се разчита.
Козирог – когато жената Козирог е кръвна група О, това означава едно – невероятна комбинация от страст и трезво гледане на живота. Тези момичета винаги вървят само по един път – към върха.
Водолей – те са много ангажирани с работата си. Но понякога им липсва практичност. В любовта за тях е най-важното разбирането и наличието на общи цели. Обожават приятелите.
Риби – вулкан от емоции! Ще заразят с настроението и позитивизма си и най-големият скептик. Когато искат, дават толкова много нежност и внимание, че дори и да искаш, няма как да отвърнеш със същото количество.

Остави коментар