Идеи за дългите уикенди

Идеи за дългите уикенди

Още по темата

Задава се поредният дълъг уикенд около Националния празник. Ако все още не сте планирали къде да се разходите, ето някои практични стъпки.

МАНАСТИРИ

България е страна с добре запазени исторически обекти, като манастирите са сред най-приятните за посещение. Огледайте се около населеното място, в което живеете и ще видите, че в радиус до 50 километра има поне няколко манастира, които си струва да видите. В повечето от тях се предлагат храна и нощувка. Ако обаче не желаете да преспите в обителта, можете да потърсите подходящ семеен хотел в района.

МИНЕРАЛНИ ИЗВОРИ

У нас минералните извори са толкова много, че едва ли има човек, който да е посетил всеки от тях. Но не пречи да започнете от най-привлекателния за Вас. Ако си мислите, че това е занимание за третата възраст, грешите. Много млади двойки и семейства с деца предпочитат да си подарят СПА уикенд пред нещо друго. Имайте предвид, че за тях резервациите се правят по-навреме.

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ

Все още не е късно да потърсите туроператори, които предлагат автобусни екскурзии в последния момент. При наличие на малко късмет ще има свободни места в избраната от Вас дестинация.

ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Живеем в приказно красива страна. Няма природна забележителност, която да не си струва. Ако все още не сте били на магическо място като Белоградчишките скали, Ягодинската пещера, Седемте рилски езера и т.н. – просто изберете едно.

 

 

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар