Какво да подарим на любимата жена?

Какво да подарим на любимата жена?

Още по темата

Въпреки че в днешно време, много от хората смятат този празник за отживелица от времето, когато всичко се извършваше под строй, все пак 8 март има доста почитатели и по този повод предлагаме няколко идеи за подаръци:

  • Парфюм – желателно е парфюмът да е скъп и с нежен приятен аромат. Избирайки такъв подарък, мъжете трябва да се ръководят не от думите на продавачите (те винаги ще ви убеждават колко е прекрасни точно този аромат), а да се съсредоточат върху своите чувства и да се доверят на интуицията си – тя рядко лъже. Добре ще е, ако преди да започнете търсенето на идеалния за вашата половинка парфюм, сте наясно с нейните предпочитания към ароматите. Постарайте се да запомните името на парфюма, който тя използва, и попитайте продавача за сходен с него парфюм. Така може да бъдете сигурни, че няма да допуснете „непростима“ грешка!
  • Бижу – почти няма жена, която да не очаква да получи като подарък от мъжа си красиво и скъпо бижу. Преди, обаче, да пристъпи към покупката на подобен подарък, мъжът трябва да обърне внимание на предпочитания от половинката му благороден метал, на камъните, които тя предпочита, или обратно – на тяхното отсъствие, на вида накити, които обича да носи. Много важен е и моментът на поднасянето на подаръка. Украшението трябва да е красиво опаковано в кутия, а не в найлоновата торбичка, в която е поставено при закупуването.
  • Мобилен телефон – мобилният телефон, плеърът и преносимият компютър вече са важна съставна част от имиджа на всяка жена. За това и изобилието от цветове и форми на пазара е изключително голямо. Добре е, ако решите да купите на партньорката си подобен подарък, да го изберете заедно с нея – така може да сте сигурни, че няма начин да сгрешите от какво точно има нужда тя
Етикети:, , ,

Остави коментар