10 лесни техники да опазим връзката си

10 лесни техники да опазим връзката си

Още по темата

Много жени признават, че много от вечерите (да не кажем всички) мъжете им прекарват пред телевизора с дистанционно в ръка. Не искат да говорят и да обсъдят деня си, защото са изморени. Но от какво са изморени, жените им по телепатия и чрез свръхестествени способности трябва да познаят. Ето 10 лесни и не толкова ангажиращи техники, които ще ви извадят от скучното ежедневие и ще ви накарат да почувствате така, както е било в първите дни от вашата връзка.

  1. Карайте колело в близкия парк или просто спортувайте заедно. Има една максима – „Двойките, които спортуват заедно, остават заедно“. Проверено е и действа!
  2. Сгответе нещо вкусно заедно – всеки може да добавя нещо от себе си, но в никакъв случай не се карайте. Иначе вечерята няма да стане толкова вкусна.
  3. Отидете на кино, театър или музей. Културните събития ще обогатят не само ума ви, но и връзката ви.
  4. Купете нещо ново от супермаркета. Нещо, което и двамата не сте опитвали.
  5. Съберете най-смешните си снимки и направете албум – такъв, който няма да показвате на никого и ще си е само за вас. Така, когато ви стане самотно или се скарате, като го отворите ще си спомните колко сте забавни заедно.
  6. Направете си кратка екскурзия – в гората, край някое езеро или до близък град.
  7. Отидете на концерт на любима група и пейте заедно. С пълно гърло. Така на следващия ден и двамата няма да имате гласове и ще се радвате на взаимното си мълчание. Забавно е!
  8. Карайте кънки. Дали на лед или в парка, винаги е много забавно. Особено ако единият е по-добър. Може дори да направите състезания и загубилият ще почерпи с кафе другия.
  9. Научете се заедно да свирите на музикален инструмент. Може дори да си направите дует.
  10. Хапнете на необичайно място. Никога не сте опитвали мексиканска кухня – сега е момента.

Остави коментар