Какъв приятел си според зодията?

Какъв приятел си според зодията?

Още по темата

Овен – Овенът е динамичен, импулсивен и обожава промените. Предпочита шумни компании и се чувства добре в тях. Не се съобразява с мнението на приятелите си. Често търси съвет, но винаги прави, каквото първоначално си е наумил.

Телец – Телецът носи изключително добро сърце и това е причината неговите приятели да са добронамерени хора. Безкрайно грижовен и всеотдаене към хората, на които държи. Изглежда кротък и тих, но може да избухне лесно, ако някой е наранил негов близък приятел.

Близнаци – Близнаците са може би най-приказливият знак от зодиака. Чудесни оратори са и имат вродено дар слово. Като към омайните им приказки добавим и обаятелното им очарование комбинацията става притеснително опасна. Това е причината около тях да винаги да има много приятели, но колко от тях са истински…?

Рак – Това е най-порядъчният знак от зодиака. Раците са верни приятели и изключително умни и интересни събеседници. Не се разбират с по-екстравертните личности, защото раците са раздразнителни и обичат да се усамотяват. Рядко говорят, но когато го направят, очакват някой за слушател. Държат на приятелите си и търси дълготрайни и смислени приятелства.

Втора част можете да видите ТУК

Остави коментар