Какъв приятел си според зодията?

Какъв приятел си според зодията?

Още по темата

Лъв – Лъвовете са постоянни във всичко, което правят – верни приятели са и честни партньори. Много е трудно да ги отклониш от пътя, който те вече са поели и приели за своя съдба. Ако искате да привлечете някое лъвче за свой приятел, не го обсебвайте. Има много светски изяви, но е домашар и предпочита да се събира с най-близките си приятели в домашна обстановка.

Дева – Дева са интелигентни, умни, търпеливи, но бурните неовладяни страсти ги притесняват – това не са техните води – нещо повече – изглеждат им несериозни. Те обичат умерените неща, умерените емоции, реда и чистота. Това е причината да имат много приятели и всеки от тях да има различна роля в живота им.

Везни – Колкото и колебливи да изглеждат, Везните са и добри слушатели, добри приятели и си струва да не подминавате с лека ръка съветите им. Най-малкото, защото техните везни са се люшкали насам-натам около проблема ви и в крайна сметка някаква тяхна добре обмислена идея взела, че е изкристализирала. Затова ги изслушайте – може и да говорят много понякога, но в никакъв случай не дрънкат празни приказки.

Скорпион – Скорпион са верни дружки, до момента, в който лекичко не го настъпиш. Може и нищо да не ти се случи веднага, но преди да е забравил, това твое навнимание ще ти бъде върнато с лихвите под форма на ухапване. После няма никакъв проблем отново да сте приятели.

Част трета можете да видите ТУК. 

Остави коментар