Какъв приятел си според зодията?

Какъв приятел си според зодията?

Още по темата

Стрелец – Стрелците са прями хора, те трудно крият емоциите, обикновено носят сърцето си на длан и веднага можеш да разбереш какво им е. Обичат да помагат на приятели и го правят с  най-голямо удоволствие. Те са искрени и открити хора – толкова искрени, че чак понякога недипломатични. Заобиколени са от познати, но близките им приятели могат да се преброят на пръстите на едната ръка.

Козирог – По характер са честни и непреклонни, умни, разумни, стабилни, но понякога по-бедни на чувства. В същия момент това са лъчезарни хора, живеещи с поглед навън. Нуждаят се и създават непрекъснато нови впечатления и запознанства. Интересува ги обаче светът на видимото – това, което може да бъде пипнато. Това е причината цял живот да не могат да намерят приятели, на които държат.

Водолей – Водолейте непрекъснато анализират хората около себе си. Интересни са им загадките и тайнствените хора. Ако не намерят у вас причина да ви опознаят,  бързо се отегчават и ви изоставят. Въпреки че приятелите са нещо важно за него, те често не могат да надмогнат природата си да търси нови и нови интересни запознанства.

Риби – Риби са изключително всеотдайни и поддържат с приятелите си много топли отношения. Те са адски състрадателни по природа. Сколони са да преживяват чуждите проблеми като свои. Като последен знак от зодията, те са събрали мъдростта на всики зодии в себе си. Това е причината съветите им да са безпогрешни.

Остави коментар