Мъжката гледна точка

Мъжката гледна точка

Още по темата

  • Шампоан е име за всичко – Шампоан за коса, душ гел, балсам, препарат за миене на съдове – за жените това може и да са различни неща, но за мъжа всичко е ШАМПОАН. Ако нямаш паста за зъби, може и това да е. А пък за миене на колата шампоанът направо си е незаменим.
  • Прането отлежава преди да се простре – Когато пералнята изпере, най-добре е прането да престои няколко дни в нея, да отлежи, така да се каже. Нищо не ти коства като усилие, пък и има вероятност то така да си изсъхне – като голяма топка. Единственият риск е, че може да хване мухъл, но в такъв случай е необходимо просто да сложиш още шампоан и да я включиш отново. Този цикъл може да се прави цяла седмица или докато свърши шампоанът.
  • На ютията не й пука – само жените смятат, че ютията трябва да глади със „спешъл“ вода, която струва колкото бутилка нелош алкохол. Има мъже, които гладят и с дъждовна вода (ако ютията стои на терасата) и на дрехите нищо им няма.
  • Паяжините са полезни – Не представлява проблем за който и да е мъж да скъса паяжината, барабар с паяка, който живее по средата, но паякът си има своя важна цел: предпазва от мухи и други врагове, които се крият в апартамента, пък и така или иначе вече си му дал име, така че би било негостоприемно да го изгониш от къщи.
  • Лекарствата са за безнадеждни случаи – Когато евентуално някой мъж добие стомашни болки, примерно от развалено мляко, то не е нужно веднага да се пие лекарство, което не е доказано, че ще ти помогне. Болката ни прави силни и ще спре все някога. Ако дядо ти е могъл, можеш и ти.
  • Чашата и чинията са взаимозаменяеми – Съвсем ненужно е чашата да се мие, когато е използвана само веднъж. Това е просто хабене на енергия, вода и шампоан. Най-подходящо е да се мие, когато лъжицата в нея залепне и стои изправена, все едно е Екскалибур, който само някой с чисто сърце може да извади. Ако няма чисти чаши, това не означава, че веднага трябва да се мият, и купичките са чаши, а понякога и чиниите също. Обратното също е вярно, така че, ако няма някакви чисти чинии, супа може да се пие и в чаша. Логиката е, че така или иначе всичко влиза в устата.

Остави коментар