Социалните мрежи може да ви разделят

Социалните мрежи може да ви разделят

Още по темата

Поредното доказателство, че социалната мрежа е вредна, е тук. Адвокатите признават, че разводите се увеличават с все по-бързи темпове и за виновник се смятат Facebook и Тwitter. Краят на един от седем брака завършва със скандал относно различни онлайн статуси, непознати приятели и много други подобни.

Повечето дами и господа прекарват времето си в чуждия профил, за да търсят доказателства за изневяра и поне един от пет е готов да проверява всекидневно, хранейки своите подозрения с по-свободното държание на половинката в мрежата.

Изследването е направено от адвокатска кантора „Slater and Gordon“, за да провери дали все по-често за причина се дава някоя от всички социални мрежи. Адвокатите признават, че преди пет години не е имало и следа от интернет забавленията, но това вече е далечно и щастливо минало. Интернет се превърна в дневно задължение и константните появи на снимки, статуси и различни самостоятелни забавления, са само част от целия проблем.

Това едва ли е изненада, след като причината за проверка най-често е откриването на онзи, с когото партньорката си говори. Подозренията най-често водят до вманиачаване, скандали и до откриването на неприлични съобщения от непознати елементи. Психолозите препоръчват да не навлизате в личното пространство на партньора – правото на малките тайни е гарантирано от конституцията.

Остави коментар