Той не си пада по теб

Той не си пада по теб

Още по темата

Ако той:

– забравя да те пита как е минал денят ти, не задържа вратата и не ти звъни късно вечер, за да ти кажа, че му липсваш.

– рядко ти казва колко си красива, а ти си прекрасна. Получаваш подаръци само по поводи и никога не знае точно от какво имаш нужда.

– говори за себе си повече, отколкото пита за теб… а ти имаш да му разказваш за целия свят около теб. За филма, на който се разплака, за любимата ти книга, която препрочиташ за десети път, за красивите облаци, които приличаха на птици и за всички малки неща, които искаш той да види заедно с теб.

– държи те за ръка, само когато сте сами, не разказва на приятелите си за теб и винаги забравя какво ще правиш утре.

– не те докосва без причина, целува те само по навик и никога не помни датите на първата ви среща или първият път, когато бяхте заедно.

Ако отговори с „да“ поне на едно от твърденията, стягай си багажа и дим да те няма. Той просто не си пада по теб. Ти си вълшебство, жена, момиче, пролет, ти трябва да бъдеш обожавана, не просто харесвана. Трябва да те докосват така, сякаш си от стъкло, да те целуват нежно така, сякаш всеки момент ще се разтопиш.

Човекът до теб трябва да знае какво обичаш, за какво мечтаеш и какво ще правиш утре, за да отмени всичките си планове и да дойде с теб.

Етикети:, ,

Остави коментар