Притежателките на бели коли са честни, а на червени – страстни

Притежателките на бели коли са честни, а на червени – страстни

Още по темата

Днес автомобилът е не само част от ежедневието ни, но и наш втори дом. Върху избора на цвят на колата влияят много фактори – например възрастта и полът, както и кои са най-достъпните и популярни цветове на пазара. Но това не е всичко. Характерът на колата е толкова важен, колкото и характера на дамата, която го кара. Може да приемете тези наблюдения със зрънце скептизизъм, но ето какво според експертите казва цветът на колата ви за вашата личност.

Металик или бяла – модерна жена с безкомпромисен вкус. Ако колата ви е металик или бяла, вие се стремите да се представите на околния свят с едно свежо, младо, модерно лице. Тези светли цветове се асоциират с чистота и честност. Сребристото показва, че имате висок статус в света и не се страхувате да го покажете, а бялото предполага, че притежавате безкомпромисни вкус и елегантност. Колата в светъл цвят има нужда от постоянни грижи. Moже би е идеална за капризни дами, които искат всичко да е перфектно.

Червена – шеметна и силна дама. Амбициозните и енергични дами вероятно ще изберат червена кола. Червеното излъчва енергия, сила и готовност за действие. Червената кола обикновено сигнализира увереност и жизнерадостност. Жените, които карат червени коли, са принципни, но и много избухливи натури. Взискателни са, както към себе си, така и към околните. Знаят какво и как искат да получат. Все пак червения цвят е символ на сила и власт. Във всеки случай червената кола крещи „Погледни ме!”, защото очарователната дама в нея е убедена, че има с какво да впечатли света.

Синя – обаятелна дама, на която всеки може да разчита. Синьото сигнализира стабилност, доверие и спокойствие. Най-често това е цветът, който майката би избрала за семейната кола. Синьото излъчва приветливост и сигурност. Дамите, които избират синьото за цвета на колата си са в хармония с духа и тялото, а това ясно показва, че може да им се гласува доверие. Такива хора са изключително надеждни и предани на всяка кауза, с която се заловят. Сините коли в последно време не бяха много популярни, но тази тенденция скоро ще се промени, особено сред жените купувачи.

Бежова/кафява – жена на сигурността и контрола. Като солидността на планински масив, или въздържаността на монашеска роба, кафявото излъчва спокойствие и мир. Предпочитанието към кафяво или бежово може да каже доста и за отношението ви към парите.  Жена, която предпочита кафяво, не иска да пилее излишни пари за дребни и ненужни вещи. Тя търси стойност и трайност в покупките си и не се интересува от капризите на модата. Притежателките на кафяви автомобили са спокойни натури и обичат да държат нещата под контрол.

Етикети:, ,
  • Категории:

Остави коментар