Зехтинът спира стареенето на кожата

Зехтинът спира стареенето на кожата

Още по темата

Зехтинът върши страхотна работа при отстраняването на грим, защото не само почиства идеално, но и помага за регенерирането на кожата.

Маслиновото масло още от древността е използвано от хора, които имат проблеми с различни алергии и екземи по кожата. Впоследствие става идеално средство за дегримиране, защото състава на мазнините в маслиновото масло е подобен на този на нормалната човешка кожа.

Зехтинът съдържа много антиоксиданти, които са спомагат в защитата и противостареенето на кожата. Освен това той я поддържа хидратирана и спомага много при различни раздразнения. Но той смело може да се използва не само в грижа за кожата, но и за косата. Той е страхотно средство против косопад, както спомага за възстановяване на суха и изтощена коса.

Важно е да се отбележи, че само нерафинираното маслиново масло, получено чрез пресоване, без използването на химикали, съдържа полезни вещества, необходими за профилактика на различни заболявания и за поддържане на красотата. Просто опитайте нерафиниран зехтин и можете да се насладите на автентичния вкус на продукта. На етикета на истинския, полезен и вкусен зехтин трябва да бъде написано Virgin (Vergine, Vierge).
Етикети:, , ,

Остави коментар