Женски маркетинг

Още по темата

Шефка на рекламна агенция споделя, че често я питат какво е това „маркетинг”. Ето нейното обяснение, за да си изясним понятието.

1. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: „Аз съм фантастична в леглото?” Това е директен маркетинг.

2. На парти с приятел сте и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки вас, и казва: „Тя е фантастична в леглото.” Това е реклама.

3. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате телефонния му номер. На следващия ден му звъните и казвате: „Здравей. Аз съм фантастична в леглото.” Това е телемаркетинг.

4. На парти виждате красив млад мъж. Поизправяте се, оправяте тоалета си и пристъпвате бавно към него. Сипвате му чаша питие, подавате му я с репликата: „Може ли?” Изглаждате гънките по неговата вратовръзка, докосвайки леко с тяло ръката му. След което небрежно подхвърляте: „Между другото аз съм фантастична в леглото.” Това е връзки с обществеността.

5. На парти виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: „Чух, че сте фантастична в леглото.” Това е разпознаване на марката.

6. На парти виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере вкъщи с вашата приятелка. Това е представител по продажбите.

7. Вашата приятелка не може да го задоволи и той се обажда на вас. Това е техническа поддръжка.

8. На път сте към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. Покатервате се на покрива на една от тях и изкрещявате с пълно гърло: „Аз съм фантастична в леглото!” Това е спам.

Етикети:,

Остави коментар