Звездни съвети за красива кожа

Звездни съвети за красива кожа

Още по темата

Те знаят какви са чудодейните ползи от сухата четка. Миранда Кер споделя, че нейната тайна за перфектна кожа на цялото тяло, е четкането със суха четка преди душ, защото то допринася за циркулацията на кръвта и освен това успешно се бори с целулита. Отстранявайки мъртвите клетки, тя подготвя кожата си за нанасяне на подхранващ лосион или натурални масла след баня.

Те не се страхуват от експериментите. Нина Добрев споделя, че заради дългите часове на работа в „Дневниците на вампира“, където непрекъснато е с грим, нейната бюти рутина е съвсем семпла: почистване, ексфолиране и нанасяне на крем преди лягане. След като напусна сериала обаче, актрисата е дала почивка на кожата си и би искала да изпробва различни процедури, като една от тях е дори Вампирския лифтинг. При него в лицето се инжектира субстанция, състояща се от собствената ви кръв. 

Те никога не пропускат овлажнителя. „Най-голямата ми тайна е това да поддържам кожата на лицето си хидратирана и здрава, с помощта на много овлажнител,“ казва актрисата Кристен Стюърт. „Използвам медицинска козметика, разработена от дерматолози.“

Те използват правилните продукти за техния тип кожа. Актрисите и дизайнерки Мери-Кейт и Ашли Олсън са познати в публичното пространство със своя характерен стил на обличане, при който визиите на близначките са винаги координирани, но се оказва, че бюти обичаите им са доста по-семпли. Ашли дори споделя, че слага на лицето си единствено продукти от любимата ѝ марка Biologique, тъй като е открила, че ѝ действат добре и няма намерение да ги сменя скоро.

Те знаят защо ексфолирането е задължително. Леа Мишел се кълне в благоприятните свойства на DIY скраба за тяло, който сама си приготвя. Той се състои от кафява захар, морска сол и зехтин. „Имам цяла кошница с кутии, които съм си направила и държа в банята си,“ заявява актрисата.

 

 

 

Етикети:, , ,
  • Категории:

Остави коментар