Когато скандалите са повече от любовта

Когато скандалите са повече от любовта

Още по темата

* Карате се пред хората

Във всяка една връзка има проблеми и е нормално двойките да се карат, спорят. Но признак за липсата на любов е, ако двама съпрузи спорят пред хората и накрая развалят настроението на всички. Ако това е нещо обичайно, време е да се замислите дали да не се разделите. “Вижда се, че двамата се презират, показват го пред хората и нищо не е по-вредно за една връзка от това”, казва Гадоа. „Когато вашата половинка загуби уважение към вас или вие загубите уважение към него, това води само проблеми“, каза тя и е категорична, че тази връзка съвсем скоро трябва да приключи.

* Карате се за едни и същи неща

“Ако вашите постоянни скандали се отнасят все за стари проблеми и с всеки изминал път се озлобявате все повече, това е признак на много нещастен брак”, обяснява МакУейд. „Караниците за дреболии са смъртоносни“, каза тя. „A редовните спречквания между брачните партньори е знак, че между двамата има много нерешени проблеми, които в крайна сметка ще се увеличат и ще съсипят връзката. От моя опит мога да кажа, че проблемите произлизат от липсата на секс, на пари или и двете“.

* Търсите решенията на семейните проблеми извън брака

Според Гадоа един от най-добрите показатели за това дали един брак върви без любов, е как дадена двойка преживява проблемите и се опитва да ги реши. „Когато за вас решението на какъвто и да е проблем с вашия съпруг е извън брака, това вече е проблематично“, заявява терапевта. Тя допълва, че ако започнете да мечтаете за неща, хора и места извън дома и вашият съпруг е извън картинката, то това неминуемо ще доведе до край на тази връзка. Ако усещате да се случва подобно нещо с вас, замислете се дали не е време да потърсите щастието си другаде и да освободите съпруга си.

 

Етикети:, ,

Остави коментар