Трябва да имаш тези неща преди да станеш на 30

Трябва да имаш тези неща преди да станеш на 30

Още по темата

Има някои неща, които е хубаво всяка жена да притежава преди да чукне заветните и зрели 30, защото го заслужава и защото ще са й нужни занапред в живота. Вижте списъка на американско списание по въпроса.

Голямо огледало – за да имаш реална представа за себе си, а и за да превърнеш всеки beauty ритуал в изкуство, е хубаво да имаш поне едно голямо огледало вкъщи. В коридора или в спалнята ти, избери си такова, което ще отразява собствения ти вкус към предметите.

Кутия със спомени – докато навършиш тази възраст вече ще са ти се случили толкова много неща, ще си срещнала толкова много хора, които ще са оставили отпечатък върху теб, че със сигурност ще имаш материал за своя собствена „кутия със спомени“. Без значение какво има в нея – билети за кино, отдавна неносено колие – подарък или мъжки шал, в нея все пак ще е събрано едно стабилно количество от живота ти.

Топли чехли за зимата – зимните студени вечери трябва задължително да бъдат придружени с топли, красиви и удобни чехли, само за теб. Онези с форма на сладки животни, като ботушки, или пък класически и женствени – според твоите предпочитания, поглези себе си и краката си, защото го заслужаваш.

Парфюм – твой „подпис“ – докато станеш на 30, вече със сигурност ще си намерила парфюма, който отговаря най-много на характера и осанката ти. Това ще е ароматът, по който приятелите ти винаги ще те разпознават, и ще ти служи за нещо като „подпис“, с който да увенчаеш всяка своя поява.

Хубави закачалки – преди да станеш на 30, домът ти ще се нуждае от хубави закачалки, на които да висят прекрасните ти дрехи. Със сатенен плат или пък дървени, одеждите ти ще стоят подредени и чакащи те в гардероба.

Организиран шкаф за обувки – обувките са слабост на всяка жена, няма как да не си го признаем. Високи, ниски, удобни и неудобни, както и онези, които никога повече няма да обуеш и все пак – твоите обувки. А те ще се чувстват най-добре, ако имат своя собствено пространство, както и свой „дом“, където да са подредени по цветове и в зависимост от това колко често ги обуваш!

Боядисани стени в любимия ти цвят – когато влезеш в една стая, първият цвят, в който си представиш боядисани стените – обградена с него ще се чувстваш най-добре. Можеш да си направиш тест в интернет относно това какъв цвят е твоята аура и да решиш да боядисаш именно в него стените в апартамента си – за най-прецизен ефект.

Страхотно осветление – никакви тъмни ъгли, никакви безвкусни лампи. Избери красиви лампи в любимия си цвят, с любимата си светлина, които ще съответстват на интериорния дизайн в жилището ти. Все пак след като навършиш 30 домът ще се превърне (в някакъв момент) в твоята крепост, така че е хубаво да се чувстваш уютно в него.

Остави коментар