Женски тайни, които е добре да му спестиш

Женски тайни, които е добре да му спестиш

Още по темата

1. Какво правиш с ноктите си, за да са толкова красиви – масло за кожичките, пиличка с диамантено покритие, пиличка със сапфирено покритие, пиличка за полиране на ноктите, пръчици от портокалово дърво, нокторезачки, ножички за кожички, ванички за ноктите с морска сол… Това, което за теб е от първостепенна важност, мъжът ти възприема като напразно губене на време и пари.

2. Този месец си получила със 150 лв повече от него – дори и да не сте женени още, мъжът трябва да се чувства глава на семейството, включително и негов финансов център. Затова, ако неочаквано са ти вдигнали заплатата, не бързай да споделяш радостната новина със своя любим. Може би ще се отрази пагубно на самооценката му.

3. Преди него си имала не 1, а 3 мъже – първо, той не ти е представил при запознанството ви интимната си биография! И второ, миналото няма никакво значение, когато пред двама влюбени се открива прекрасно и безоблачно бъдеще.

4. Колко струват солите ти за вана – главното е да не припадаш, ако той, искайки да си вземе вана, случайно е изсипал в нея цялото бурканче от същата тази сол. По-добре с весела усмивка кажи нещо от сорта на: „Е, не се притеснявай, тя струва стотинки!”. Дори и в действителност да си мислиш, че за тези пари можехте да си вземете крокодил за домашен любимец.

Остави коментар