9 неща, които го правят Перфектен

9 неща, които го правят Перфектен

Още по темата

1. Грижовност – знае кога имаме нужда от прегръдка, чаша вино или цвете. Това ни кара да се усмихваме и със сигурност никога няма да ни омръзне.

2. Карат ни да се смеем – смехът е най-доброто лекарство, а жените имаме нужда от усмивки и смях. Дали ще е виц, глупава история или смешка, важен е крайният резултат.

3. Силни прегръдки – няма нищо по-хубаво от силна мъжка прегръдка, особено когато имаш нужда от нея.

4. Честност – мъжете притежават това качество по-често от жените – те не умеят да усукват или да захаросват нещата, които искаме да чуем. Казват направо това, което мислят, и много често е самата истина.

5. Желание за забавление – повечето мъже по всяко време са готови да направят някоя беля, колкото и нелепа и глупава да изглежда. Момчетата внасят едно вълнение в живота ни.

6. Положително отношение – за тях няма такова нещо като лош ден в офиса, вкиснато настроение или спор с най-добрата приятелка. Те винаги гледат от положителната страна на нещата и по някакъв начин ни учат и нас да се справяме по-лесно с малките проблеми.

7. Сръчност – дори да има доста сръчни жени, които могат сами да си поправят колата или мивката в банята, е добре да знаеш, че има на кого да разчиташ, ако нещо се случи.

8. Готовност за нещо ново – малко са мъжете, които ще откажат да опитат нещо ново, дори и да не са сигурни дали ще им хареса. Обичат да навлизат в непознатото и това ги забавлява.

9. Не се тормозят за дреболии – всеки се притеснява за разни неща, но мъжете рядко откачат за дреболии. Те се надсмиват над тях и ни показват как да правим същото.

Остави коментар